ТРЕНЬОРИ

ОБУЧЕНИЕ НА ТРЕНЬОРИ

ОТ ФУТБОЛЕН КЛУБ

Обучение за клубове

от 16 години

   С нашите курсове на обучение за напреднали искаме да предоставим на всички участници най-изчерпателната информация, упражнения и конкретна помощ за ежедневното им обучение. Цялото съдържание на курсовете за обучение се основава на нашата футболна философия.

   Проектираме нашите курсове за обучение така, че те да бъдат активни и винаги практически насочени. Вярваме, че най-добрият начин да научите и предадете нови знания е като ги прилагате.

 

Цена на човек: 150 лв.
Времетраене: 3 астрономически часа
   В този вид обучение обучен MFS треньор ще предаде своите знания в направленията упражнения, трикове, организация на тренировките, координация, скорост и тн. Това обучение ще Ви помогне да подобрите своите обучителни умения в ежедневната си работа с играчите. Ако имате желание да станете лицензиран MFS треньор, можете да се свържете с нас на посочените контакти в сайта.

 

ОБУЧЕНИЕ ЗА УСЪВЪРШНСТВАНЕ НА УМЕНИЯТА, ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА ТРЕНЬОРИ ВЪВ ВАШИЯ КЛУБ

   С удоволствие ще дойдем при вас с нашето ноу-хау и ще предадем нашата философия за обучение на вас и вашите треньори - независимо дали се намирате в София, Пловдив или друг град в страната - за нас няма значение! Съдържанието на обучението, на какво ще поставим фокус, както и датите, могат да бъдат адаптирани спрямо вашите нужди.

 

Цена за клуб: 375 лв.
Времетраене: 3 астрономически часа

   В този вид обучение обучен MFS треньор ще дойде при вас на място във вашия клуб, за да предаде своите знания и умения в направленията, в които вие имате желание и необходимост. Фокусът се дискутира и определя предварително. Това обучение ще помогне на треньорите във вашия клуб да подобрят своите умения в ежедневната си работа с играчите.

 

Тази услуга може да се осъществи и във вашата асоциация!

Свържете се с нас.
Повече информация


НАШАТА ЦЕЛ

ПРЕДИ ВСИЧКО

ФУТБОЛЪТ Е ЗАБАВЛЕНИЕ

АЗ УСПЯХ С MFS!
ЗАПОЧНЕТЕ ВАШЕТО ПЪТЕШЕСТВИЕ СЕГА!